Resultat

15. apr, 2019

Den 14 april 2019 så starta Pia o Joy på sitt första WT i NKL och gjorde en toppenstart som slutade med 88 poäng och uppflytt till Ökl

Fantastiskt duktigt ekipage och stort grattis från mig än en gång 

Är så imponerad av er och vilken energi ni har😀

15. apr, 2019

Den 2 mars 2019 gjorde Nina o Vicks sin debut på Mjölby Bk i High Five Cupen.

Så otroligt stolt över Nina o Vicks som lyckades få uppflytt med 185 p och klassvinst och en andra placering i CUPEN på sin första start

Stort Grattis från stolt uppfödare 🙂

 

19. jan, 2018

Funktionsbeskrivning Retriever (FB-R)

Fredag 05 maj 2018 i Almunge, Uppsala

FB-R – en ordinäre verksamhet som blir stambokförd på SKK Hunddata/Avelsdata

Retrieverns ursprungliga egenskaper har gjort att de tillhör de mest populära raserna i vårt land.  Den är både en härlig familjemedlem och med sina ursprungliga jaktliga egenskaper har den också en stor arbetskapacitet. Egenskaper som är viktiga att bevara för framtiden.

Som retrieverägare kan du få en beskrivning av dessa specifika egenskaper utan att din hund behöver vara jakttränad. Egenskaperna belyses i elva olika moment såsom apporteringslust, uthållighet, problemlösning, vilthantering m.fl.

Ägare eller förare ska vara medlem i SSRK eller i en SSRK-ansluten rasklubb. Det fordras inga förberedelser och det finns inga större krav på att din hund ska vara lydig, men måste om så behövs kunna kallas in. Du som hundägare behöver inte ha några förkunskaper och du får hjälp och instruktioner av en testledare om hur du ska gå till väga vid varje moment.

Om du som uppfödare och/eller hanhundsägare vill samla valpar ur en eller flera kullar för en träff är det ett ypperligt tillfälle att samtidigt anordna en beskrivning. SSRK:s avdelningar och Rasklubbar kan också vara arrangör för beskrivningar. Mer och utförlig information, jämte reportage, finns att läsa på SSRK:s webbsida, www.ssrk.se.

Beskrivare: Cilla Hamfelt

Välkomna!

 

31. maj, 2017

Sesam kommer från Izzy´s första kull! Här tillsammans med husse Peter Burström